Nyinköpt


Det är en nagelolja från Depend och på förpackningen står: "Intensiv vård av naglar som är torra, flisar sig, lätt spricker eller är mjuka. Berikad med mandelolja, myrraolja och E-vitamin. Återuppbygger och ger näring till nageln. Verkar fuktighetsgivande, stärkande och gör så att nageln växer snabbare." Det låter ju väldigt bra för mina naglar flisar sig lätt, särskilt pekfinger- och långfingernaglarna. Att naglarna dessutom ska bli att växa snabbare verkar ju jättebra!

Recension kommer efter en tids användande, men jag hoppas på denna produkt! Det kostade 69,50 kr på H&M.

Jag har märkt att det finns massvis med smarta nagellack, sådana som tar bort gula partier på naglarna, såna som gör naglarna hårdare, såna som ska hindra att nageln går sönder. Det är ju bra, men jag undrar hur bra dem egentligen är jämfört med de vanliga lacken. Jag vet inte och det blir alldelses för dyrt att testa alla. Därför frågar jag er:
 Har du någon favoritprodukt till naglarna som du tycker fungerar bra?

Tånaglar

Vilket lack tycker du är snyggast till tånaglarna?
Själv älskar jag starka och klara färger till tårna, som detta nagellack:

Det gör fötterna lite roligare. Visst är denna färg främst ett sommarnagellack, men kan man inte få låtsas att det är sommar ibland? Nu när vi inte har någon snö blir jag att sakna sommarn och jag älskar att påminnas av sommarn (och detta nagellack har jag missbrukat i våras och somras). Det ska absolut vara glansigt, lite metallicaktigt för det är så fint mot huden. 

Såå, vilket lack använder du helst till tånaglarna?

Nymålade naglar + 2 nya nagellack

Hej! Köpte två små nagellack idag från Depend, ett grönt (nr. 109) och ett rosaglittrigt (nr. 056). Kunde inte låta bli för de var ju så fina! Så nu har mina julnaglar försvunnit och ersatts av guldnaglar med rosaglittriga toppar! Det guldiga nagellacket jag använde är H&Ms Gold och det rosaglittriga är mitt nya!

Här är nagellacken:

Dagens naglar:   

Kan man ha sådana naglar en vanlig vardag tycker du?

Nu har jag målat juliga naglar!

Dessa är nagellacken jag använt mig av:

- Mavala Silver (38)
- H&M Silver
- H&M Cotton Silk
- Lóreal Céramide Resist 100 (som underlack)
- Det röda och genomskinliga är Kinanagellack

Jag började med att måla underlack på alla naglar. Sedan gjorde jag varannan nagel vit och varannan nagel röd. Sedan lät jag fantasin flöda :P
    

Personligen gillade jag mest dessa:
 &

Skulle jag ha varit en någolunda normal tjej borde jag gå och ta bort allt detta nagellack och bara ha tomteluvenaglar (som den sista bilden), men det orkar jag inte så mina naglar får se freako ut!

♥  GOD JUL!  ♥


Underlack (& missfärgningar)

Underlack är det viktigaste nagellacket. Det hindrar att dina naglar blir missfärgade av nagellacket men det gör även så att nagellacket sitter bättre.

Missfärgade naglar är hemskt, så underlack är ett måste! Mavalas Protective base är en bra variant som jag själv har använt mig av (fast just nu är min flaska slut). Om det är någon som har ett bättre underlack så får ni gärna kommentera!

Att naglarna blir missfärgade har nog hänt många av oss "nagellacksmissbrukare" och det behöver inte bara bero på att man inte har underlack, det kan även bli så exempelvis av att man aldrig tar bort sitt nagellack utan bara målar på nytt hela tiden. Detta har hänt mig och därför tänkte jag nämna det så att ni inte gör samma misstag. Alltså, ta bort ditt nagellack åtminstone en gång i veckan!

Om du har tips på bra underlack eller har något annat att säga om missfärgade naglar, kommentera!

Silvertema 23/12

Igår satt jag och lekte med mina naglar. Det började med att jag målade mina naglar med Mavalas Silver (38). Det kändes dock lite tråkigt så jag gjorde en glitterrand med H&Ms silvergllitternagellack snett över nageln. Sedan ville jag göra något mer så på ena handen målade jag nageltopparna med H&Ms cerisea nagellack (Be Vibrant). Jag kände då att jag ville ha lite mer glitter på naglarna så jag öste på med glitternagellacket över allt det silvriga. Resultat:
  

På andra handen hade jag Mavalas silver som baslack. Sedan målade jag på med H&Ms silverglitternagellack. Sedan gjorde jag en marinblå rand tvärs över nageln. Det blev hett, men jag ville ju att de skulle matcha naglarna på andra handen så därför målade jag ceriset under det blåa.
Resultat:
 

Nagellacken jag använde mig av:
image2
2:a och 4:e är nagellack från Shanghai, 2 kr styck kostade dem :P Annars Mavala och H&M

Nu ska ni inte tro att jag brukar gå runt med olika målningar på händerna, men ibland när man är på provhumör kan det bli så! :P Ni får även ursäkta att jag målar utanför, jag är så himla darrhänt! Men det försvinner ju när man tvättat händerna några gånger så snälla ha överssende med det!


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer det bara handla om naglar, så gillar du inte nagellack är nog detta inte den rätta bloggen för dig, men om du gör det så välkommen hit! Här kommer det visas bilder på hur jag målar mina naglar, nageltips, recensioner på olika nagellack och en massa mer!

image1

Min samling, stökig men ack så underbar!

RSS 2.0