Vart kan man köpa detta, fungerar det, vad kostar det?

Hej! Surfade runt lite och hittade detta. Nu är min fråga, eftersom jag inte har upptäckt detta förut, allt det som står i rubriken. Vet du något om detta, kommentera! Jag vill HAAAA!

Det verkar alltså vara ett nagellack som man målar på två lager, tar en magnet mot lacket och sen blir det såhär coolt!

image52

Dagens naglar

Idag har jag bara enfärgade naglar (!) men jag kanske målar på något på dem ikväll :P Färgen heter 78 Bugatti Blue och är från IsaDora.

image51

En till blogg :P

<3

Colourful

<3


Tjuvtitt på mina helgnaglar :P

image50
Skriver mer imorrn tror jag! Trevlig fredag! 

Gästnaglar

Min kompis Felicia hade så snygga naglar så jag bad henne ta kort på dem så jag kunde få ha dem här på bloggen. Är de inte helt underbart fräna? :D Riktiga sommarnaglar!

image49


Lacket är Isadora, nr 114 (turquoise)

Vad sägs? :P

Varför är inte penslarna längre?

Här kommer ett litet i-landsproblem: När man har använt halva burken är det ju jättesvårt att få upp något lack! Någon mer än jag som är irriterad över dettaDet är ju så segt att hålla på att vicka för att få lite lack på penseln. Är det riktigt illa måste man ju stänga burken och skaka för att penseln ska få något lack.
 
Exempel: image48

Vad säger ni om detta? Har ni någon smart lösning?

Silverglitter!

Jag var sugen på lite disketa naglar, men som ändå skulle kännas "Linneiga". Silverlacket är ju ett av mina favoritlack så jag tänkte att det fick bli det!  


När jag hade målat det kände jag att jag ville ha något mer, men jag skulle ju ha diskreta naglar. Då fick det bli såhär:

image47

Vad tycks?

Black & Gold

Hej! Igår lekte jag lite med mina naglar. Först målade jag dem svarta (inte riktigt min stil men det kan vara kul ibland!). Sedan provade jag lite olika kombinationer med guldnagellack, här kan ni se några av dem:

  
- Guldnagellack: H&M Gold
- Svart lack: Mavala Black (Nr 48)

Hjärtat gjorde jag genom att klippa ett hjärta i ett papper och använda som mall och sedan måla med nagellack över pappret. Det gick sådär, men övning ber färdighet och nästa gång kanske det blir lättare :P Nån som har ett bättre förslag på hur man kan göra mallar får ni gärna kommentera och berätta :)

Förretsten, egentligen ska man väl inte ha olika mönster på naglarna utan hålla sig till samma, men det var kul att testa, och jag är ju lite knäpp så jag tycker att jag kan få ha naglar som ser olika ut! Vilket mönster var snyggast?

Som ett vackert paket

Mina godisnaglar blev efter en inspirerande kommentar silverprickiga på det vita :) Jag hade tyvärr inget smart att använda så prickarna skulle bli snygga så jag tog bara och duttade med borsten. Nu ser de mer ut som ett snyggt presentpapper, eller vad säger ni? :P

image43

Tånaglar!

Jag kände för att måla mina naglar med ett riktigt somrigt nagellack, Flame från H&M, synd bara att fötterna inte är somrigt bruna bara :P

image41 

Vilket är ditt favoritlack till tånaglarna?

RSS 2.0