Tävling

image40

Jag blev tipsad om en tävling där man kan vinna jätteheta stora örhängen i akryl från NORMA som ni ser på bilden! Eftersom jag är värsta accessoarnörden skulle dessa verkligen passa bra i min samling. Ska jag vara ärlig har jag redan bestämt mig att jag ska ha på mig dem nästa gång jag går ut (om jag vinner förstås)! Jag skulle verkligen använda dem, jag älskar stora örhängen! Tävningen hittas hos HELENASCITY

Örhängena kommer ifrån: http://www.bagsandfashion.com/ 

Till dessa örhängen passar ju alla möjliga nagellack, vad sägs om dessa och knallcerisa naglar? :P Inte illa! Eller kanske marinblåa naglar, eller nåt crazy som gröna? :P Aaah nu är jag riktigt sugen på de där örhängena! Håll tummarna för att jag blir den lycklige vinnaren!

Dagens naglar - Godis :P

image39

Godisnaglar tycker jag det ser ut som :P

Jag har använt mig av H&Ms vita nagellack (Cotton Silk) och Lóreal Céramide Reset (nr.602)

Lite lagomt smygvåriga sådär! Vad tror du att du kommer att använda för färger på naglarna i vår?

Dagens naglar

image38

Jag har faktiskt röda naglar idag, inte så vanligt för mig, men ack så fint! Detta är från IsaDora i färgen Glowing Ruby (nr.180).

Favoritfärger

Jag är en sådan person som alltid vill ha färg på mig, och att måla naglarna är därför verkligen jag. Jag har i princip aldrig omålade naglar eller fransk manikyr på naglarna, utan jag har alltid färger. Som ni kanske har märkt så gillar jag alla möjliga färger, men jag ska dra några favoriter:

image36


Cerise
Det är underbart fint mot huden om det är rätt cerise nyans. Det cerisea nagellacket jag använder har metallickänsla vilket jag tycker är absolut finast. Visst är cerise mest en sommarfärg, fast ska jag vara ärlig har jag det just nu på tånaglarna! Färgen cerise gör mig extra glad helt enkelt.

Kopparmetallic / Brunmetallic
Detta är verkligen färgen som är finast mot huden. Färgen är både diskret och läcker på samma gång. En riktigt bra färg om man vill få de snyggaste naglarna som man trivs i helt enkelt.

Guld / Silver
Det är diskret, men alltid fint :)
 
Ja, som ni märker är det i princip bara metalliclacker som gäller för mig, för att de glänser, skimrar och passar underbart mot huden :)

Vilken är din favoritfärg på nagellack?

Marinblåa naglar

Min kompis sa att han ju kunde köpa nagellack och måla om bilen med när han såg mina marinblåmetallicnaglar. Det var en fin komplimang tycker jag, eftersom han är biltokig. Jag gillar nagellacker som ser ut som billmetallicacker, men det tror jag att jag redan har nämt här, eller det kanske inte var i denna blogg? I alla fall, vad jag menar med billacker är dehär snygga lackerna många fina bilar har. De är gnistrande på något vis. Såna nagellack (och billacker) gillar jag.

Marinblåa naglar är förövrigt väldigt snyggt tycker jag, coolt mot huden på något vis. Jag orkar inte ta bild på naglarna, men här är lacket jag använde. Det är från Kina och kostade 2 kr :P Prisvärt!Marinblå naglar, konstigt eller kul?

Glammigt ska det vara!
image32
H&M-nagellack i guldfärg
Depend rosaglitter nr 056

Jag gillart! Vad tycker du?

Dagens naglar - Poison

Efter önskemål från en vän har jag härmed gröna naglar (med rosalila skiftningar). De känns lite giftiga sådär men är fina mot huden och har en fin lyster. Jag använde mig av mitt relativt nyinköpta nagellack från Depend  nr 109. Innan jag målade med det grundade jag med Depends nagelolja och Lóreal Ceramide Reset nr 100. Därefter målade jag två lager av det gröna nagellacket. Jag avslutade med det genomskinliga. 


Såhär blev resultatet:

 

Kan man ha gröna naglar tycker ni?
 

Dagens naglar

Idag, efter att ha slitit en del med att ta bort glittret från mina nageltoppar, målade jag först på ett lager av min nya nagelolja. Sedan hade jag på ett lager av Lóreal Ceramide Reset (nr. 100). Efter det målade jag på två lager av en jättehärlig färg som heter Golden Siesta (nr. 04), ett IsaDora-lack som jag köpte på ICA Maxi för 19 kr i höstas. Ingen dum affär! ;)

Jag vill också påpeka att utan att ens ha behövt använda min nagelolja har mina nageltoppar blivit bättre. Det måste bero på att jag haft Depend nr 056 på nageltopparna i en vecka. Det nagellacket hade jag många lager av och det gjorde topparna jätestarka, så de har inte kunnat skiva sig! Därför drog jag över Golden Siesta-lacket med det glitterrosa för att det var så starkt så att det kanske gör att naglarna håller ännu bättre. Det passar också rätt bra till Golden Siesta-lacket. Jag inbillar mig att glitterlacket är starkare än vanligt överlack, men jag vet inte om det är så.

Här är slutresultatet:
 

Raggningsreplik

Jag har lärt en manlig god vän till mig en del om tjejer och om naglar. Igår använde han sina kunskaper på bästa sätt. Han såg en tjej på nyårsfesten som hade fina naglar (de var cerisa) så han sade till henne att hon hade vackra naglar. Hon blev jätteglad!

Så nu vet ni alla killar, vägen till en tjejs hjärtan går genom hennes naglar!

RSS 2.0