Som glittrande vatten en sommardag

Jag skrev ju i förra inlägget om att jag skulle måla på en guldrand över det orangea nagellacket men jag kom på en roligare idé! Den andra varianten får jag prova en annan gång :) Jag tänkte mig vatten, glittrande av solens strålar. Det ledde till en turkos grund, därefter en guldrand och sedan en silverrand tvärs över nageln. Enkelt men ack så härligt! Gick strax efter på promenad med en vän och hon tyckte det glänste så vackert så hon fick lov att titta närmare och jag fick berätta vad jag gjort :)

Grunden
Lacken till linjerna
 GuldrandKlart! En silverrand och en guldrand. Lite kladdigt men det får rättas till!

Förresten, någon som tycker att man inte kan blanda guld och silver? Jag tycker ibland att det kan vara riktigt fräscht!

Använde mig av Isadoras 114 Turquoise och H&Ms Gold & Silver.

Trevlig kväll!

Playtime!

Nagellack från H&M med det söta namnet Playtime. Funderar på att dra en guldrand över tvärs över varje nagel, skulle nog bli finfint! Får se hur jag gör :)


Sand, pool och rosa naglar

Hej! Har haft semester en vecka, men målade naglar hade jag allt ändå trots att jag använde samma nagellack hela veckan. Mitt favoritlack från H&M. Men nu har jag faktiskt inte rosa naglar! De är lite orange-korall-metallic-färgade. Somrigt och fint! Har ingen bild på det just nu, men det kommer! Här är två semesterbilder:


Är man nagellacksnörd så är man

Har ni sett vilken skojig t-shirt jag köpte på H&M i höstas?! Rätt cool att ha som lite oversize till små shorts och givetvis cerisa naglar :PSer ni att handen på bilden har olika färger på naglarna? Det har ju hänt att jag också haft det men då har jag oftast gjort mönster och så, mest för att testa. Det är ganska kul, men kanske inget man har jämt. Gillar ni att ha olika färger på naglarna samtidigt?

Nagellacksmärken

Fick lite intressanta kommentarer i förra inlägget angående H&Ms nagellack. Själv tycker jag om dem :) Härliga färger, stora flaskor, bra priser, sitter på otroligt bra (flagnar inte alls, förutom på topparna där alla lack slits bort snabbt). En nackdel som jag kan tycka är att det inte finns så stort utbud av färger, samt att det (som så många andra nagellack) är svårt att använda upp hela, för penseln når inte så långt vilket gör att när man har använt en tredjedel inte kan få upp mer. Detta är dock ett problem jag har med många nagellacksburkar. Vad bukar ni göra? Ni kanske har något bra tips. Själv brukar jag skaka flaskan men det finns säkert bättre sätt.

Att nagellacken från H&M är svåra att få bort kan jag hålla med om, men det får man kanske stå ut med om lacket ska hålla bra :) Målar man inte så ofta är det ganska smidigt men vill man byta lack flera gånger i veckan så kan jag förstå om det tar för lång tid att ta bort.

Men till den stora frågan, vilket är ditt favoritmärke på nagellack?

RSS 2.0